Men, hold da op, hvor planterne kravler op i hækken og hen ad græsset, og sikke nogle flotte frugter.
Så er det jo bare lige, hvad man skal bruge dem til, tænker jeg.
Løsningen fandt jeg her: http://omgchocolatedesserts.com/
Først skal der laves puré:
Dette er en kvart side af et græskar. Del det i 3 stykker. Læg dem på en bageplade/rist, på bagepapir med ydersiden opad. Bag dem ved 225 grader i ca. 45 min. Skallen skal være lidt branket og kødet skal være blødt.
Tag stykkerne ud af ovnen og pil/skær skallen af. Læg kødet i en skål og giv det en tur med din stavblender, til det er som en lækker blød puré.
Min puré var lidt for fugtig, så jeg hældte den over i et dørslag med viskestykke. Her fik den lov at stå i ca. en time, før jeg hældte den i små poser.
Grunden til at jeg har 1 cup i hver pose ?
De fleste opskrifter jeg har, er amerikanske. Derfor.
Håber I alle har det godt. Jeg har tilladt mig at snuppe en lille ferie, og nyder det i fulde drag.
God weekend og tak fordi I læste med.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar